Graafista suunnittelua sujuvasti ja mutkattomasti 

Frisko Design toteuttaa ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti kartoittaen annetut toimeksiannot. Oli kyseessä sitten julkaisujen ulkoasusuunnittelu ja niiden toteutus, visuaalinen ilme yritykselle/tapahtumalle tai muut markkinoinnin materiaalit, niin homma hoituu. Kaiken suunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeiden syvällinen ymmärrys ja tämän toiminnan tukeminen ja kehittäminen.

Suunnittelen sydämellä myös erilaiset kutsut, muistamiset ja kiitoksetkin. Kaiken ei tarvitse olla suurta.
 

Oikoluen ja tarkastan aina minulle tulevat materiaalit ja korjaan kaikki huomaamani virheet*. Erikseen sovittaessa hoidan ja koordinoin valmiit, viimeistellyt tuotteet vaikkapa kotiovellesi loistavien yhteistyökumppanieni kanssa. 
*Asiakkaalla säilyy kuitenkin aina lopullinen tarkastusvastuu.

 

 

Painettuna ja digitaalisena. Nopeasti, mutta ei kiireellä

 

Frisko on huomattavan tehokas ja pystyy toimittamaan tarvittaessa hyvin nopeallakin aikataululla viimeisteltyä suunnittelua. Kuvataiteilija Erika Erren julisteeseen toimeksianto tuli klo 16.03, teos tuotiin kuvattavaksi klo 17.10 ja valmis juliste lähti matkaan myöhemmin samana iltana. Lasten Jamien ensimmäinen juliste taas syntyi päivässä. 

Verkkosivut juuri Sinun tarpeesi huomioiden 

Frisko suunnittelee ja tekee avaimet käteen -periaatteella responsiiviset, kaikilla laitteilla toimivat nettisivut Wix-alustaan. Näillä tehdyt sivut toimivat, ovat helposti päivitettävät ja asiakkaalle kustannustehokkaat hankkia ja ylläpitää. Sivustojen ulkoasujen ja toimintojen suunnittelussa mahdollisuudet ovat kuitenkin lähes rajattomat. Mikäli sivujen ylläpito tai sisällön tuotanto ei tunnu omalta jutulta, Frisko hoitaa senkin puolestasi.

Kysy tarjousta!