“Unelmat ovat tehty elettäviksi.”

Rakastan elämää, luontoa ja haasteita ja olen kolmen, pienen ihmistaimen äiti. Frisko Design syntyi tarpeeseeni toteuttaa unelmiani myös töiden osalta. Lapsemme Frans, Iris ja Kosti lahjoittivat palaset nimistään ja näin syntyi neljäs lapseni Frisko.

En pelkää työtä, olen viitseliäs ja teen aina kaikkeni viimeistellyn lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan puolesta. Töissäni pyrin toimivuuteen ja kauneuteen, löytämään yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman täydellisesti juuri hänen tarpeensa täyttävät ratkaisut; Nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tärkeintä on ymmärrys siitä mitä halutaan saavuttaa; Minne siis matka vie ja miksi sitä ollaan taittamassa. Yhdessä löydämme juuri Sinun toiveesi täyttävät ratkaisut.

 

Olen opiskellut graafista suunnittelua Lahden muotoiluinstituutissa ja EVTEK muotoiluinstituutissa, sekä työskennellyt graafisena suunnittelijana sekä verkkoprojektipäällikkönä mainostoimisto Rientolassa ja Zeeland Helsingissä. Asiakkuuksia olivat mm. Veikon Kone, Finpro, Panda, Syöpäjärjestöt, Suomalaisen työn liitto, MTV3 ja Mainostajien liitto. Viimeiset vuodet olen kasvattanut luonnettani ja projektinhallintakykyäni synnyttämällä elämää ja olemalla kotona lasten kanssa työskennellen samalla freelancerpohjalta. Asiakkaitani ovat olleet mm. WSOY, Visit Raseborg, Raasepori, Luckan Raseborg, Christine och Göran Schildts stiftelse rf, Karishälsokost Ab, Möbel FIX, Leura Gård, Backers Baker, Fiskarsin museo, Karis Suomen Paris, Pohjan Kirkonkylän kyläyhdistys ry, Sysmän Suvisoitto, Tilastokeskus, Dance Company Chosen F, Karjaa Art NightValokuvaaja Satu Vuori, Suomen Joogaliitto, Aalto Yliopisto sekä Psykoterapi von Weissenberg Oy.

Asumme keskellä kauneinta Suomea Raaseporissa ja vapaa-ajallani otan kaiken tästä ihanasta ympäröivästä maailmasta irti: Valokuvaan, teen keramiikkaa ja hortoilen. Ja mikä parasta, saan olla perheeni kanssa.