Asiakkaiden suusta ja kynästä:

 

"Kuvitus on kauniimpi kuin ikinä koettu todellisuus."

– 8-vuotiaan palaute Nuuskamuikkusen kalakirjan kuvituksista
-

”Onpa käsittämättömän hienoja!!!”

-

"Kiitos Anni! Sä olet nopea kuin öljytty salama."

-

"Tää on tosi hieno. Oot nopee.”

-

"Kiitos vielä tätä kautta nopeasta, ammattitaitoisesta ja hyvästä duunista."

-

"Erinomaista työtä.”

-

”Mahtavaa! Näyttää just siltä ku pitääkin."

Unelmat ovat tehty elettäviksi

Rakastan elämää, luontoa ja haasteita ja olen kolmen ihmistaimen äiti. Frisko Design syntyi tarpeeseeni toteuttaa unelmiani myös töiden osalta. Lapsemme Frans, Iris ja Kosti lahjoittivat palaset nimistään ja näin syntyi neljäs lapseni Frisko.

En pelkää työtä, olen viitseliäs ja teen aina kaikkeni viimeistellyn lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan puolesta. Töissäni pyrin toimivuuteen ja kauneuteen. Löytämään yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman täydellisesti juuri hänen tarpeensa täyttävät ratkaisut, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tärkeintä on ymmärrys siitä mitä halutaan saavuttaa. Minne siis matka vie ja miksi sitä ollaan taittamassa. Yhdessä löydämme juuri Sinun toiveesi täyttävät ratkaisut.

 

Opiskelin graafista suunnittelua Lahden ja EVTEK:in muotoiluinstituuteissa ja olen työskennellyt graafisena suunnittelijana sekä verkkoprojektipäällikkönä mainostoimisto Rientolassa ja Zeeland Helsingissä. Viimeiset vuodet olen kasvattanut luonnettani ja projektinhallintakykyäni synnyttämällä elämää ja olemalla kotona lasten kanssa työskennellen samalla freelancerpohjalta.

Asiakkaitani ovat mm. Suomen Luonto -lehti, Hoiva Mehiläinen, Mehiläinen Oy, Bob the Robot, WSOY, Visit Raseborg, Raaseporin kaupunki, Luckan Raseborg, Christine och Göran Schildts stiftelse rfMöbel FIX Oy, Raaseporin luonto ry / Raseborgs Natur rf, Ekenäs Filmfest rf, Leura Gård, Backers Baker, Fiskarsin museo, Pohjan Kirkonkylän kyläyhdistys ry, TilastokeskusSuomen Joogaliitto, Aalto Yliopisto sekä Psykoterapi von Weissenberg Oy.

Asumme keskellä kauneinta Suomea Raaseporissa ja vapaa-ajallani otan kaiken tästä ihanasta ympäröivästä maailmasta irti: Hoidan puutarhaa ja viljelen kasviksia, veneilen, retkeilen, uin, sienestän ja hortoilen muuten vaan.
 

Juttu Västra Nylandissa, 26.6.2020: www.vastranyland.fi/artikel/att-tolka-ar-den-storsta-utmaningen/