top of page

"Onnellinen asiakas, on palaava asiakas."

 

Hinnoitteluni määräytyy alla olevien muutaman ohjenuoran mukaan. Aina kannattaa kuitenkin pyytää erillinen yksilöity tarjous, jonka saa joko arviona työn tekemiseen kuluvien tuntien mukaan tai urakkana, johon sisältyy taatusti riittävä määrä korjauskierroksia tyytyväisyytesi takaamiseksi. Toimeksiantajana saat halutessasi täyden käyttöoikeuden kaikkiin tuottamiini materiaaleihin. Käyttöoikeuden laajuus määritellään kirjallisesti ennen työn aloittamista. Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 % ja lisäksi laskutetaan matkat ja muut työn päälle tulevat kulut. Tällä hetkellä laskutus tapahtuu kevytyrittäjyyspalvelu Ukko.fin kautta.

Aika. Kuinka paljon aikaa arvioin työn tekemiseen menevän. Perustuntitaksani, niin printti- ja digitaalisissa medioissa, on 57 € / tunti + alv. 24 % (70,70 € sis. alv. 24 %). Minulta hoituu tarvittaessa myös laajempi projektinhallinta ja yhteydenpito muiden yhteistyötahojen kanssa. Myös aikataulu vaikuttaa. Pystyn tarvittaessa toimittamaan hyvinkin tiukalla aikataululla pyydettyjä toimeksiantoja, mutta se saattaa vaikuttaa hintaan.

Työn laajuus. Kuinka monista eri osasista työ koostuu. Tuleeko kuvat, tekstit ja muut tarvittavat elementit asiakkaalta vai tuottaako Frisko ne.

Kiinnostavuus. Mikäli koen toimeksiannon erityisen kutkuttavana ja kiinnostavana, niin joustovaraa löytyy.
 

Hintaesimerkki www-sivuista:

"Avaimet käteen" -palveluna Wix-pohjaan toteutettuna alk. 620  € + alv. 24 %
Esimerkki sisältää: verkkosivujen suunnittelu, toteutus, julkaisu ja testaus sekä sivujen optimointi eri laitteille. (Hintaesimerkki voisi sisältää esim. seuraavat asiat: sisältösivut (1–10 kpl), kuvagalleriat ja kuvien muokkauksen ja käsittelyn oikeaan kokoon valmiista kuvista, lomakkeet (esim. yhteydenotto ja tarjouspyyntölomakkeet) sekä kevyen hakukone-optimoinnin.) Tarvittaessa tuotan laadukkaita sisältöjä sivustoille ja muihin digitaalisiin kanaviin.

Hintaesimerkki yritys- tai tapahtumailmeen kevyestä suunnittelupaketista:

Peruspaketti alk. 1380  € + alv. 24 %
Paketti sisältää: Aloituspalaverin ja tarpeiden kartoituksen yhdessä asiakkaan kanssa, logon/tunnuksen ja käytön ohjeistuksen, käyntikortit ja verkkosivut asiakkaalta tulleilla sisällöillä.  

bottom of page